Behandeling en diagnostiek voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar binnen de basis GGZ.
Praktijk Sentio
  Met verwijzing 
Productcode:
54001

Behandeling en diagnostiek voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar binnen de basis GGZ.

Sentio is een psychologen- en orthopedagogenpraktijk in het centrum van Beuningen. Wij richten ons op kinderen, jongeren en gezinnen die vastlopen in hun leven en tijdelijk ondersteuning nodig hebben.

Wij bieden kortdurende diagnostiek en behandeling. Ons doel is om de klachten van uw kind beter te begrijpen en u handvatten te geven om uw kind hierbij te ondersteunen. Wij helpen kinderen en jongeren in het vergroten van hun vaardigheden om in de toekomst sterker te staan en de problemen weer zelf aan te kunnen.

Tijdens de eerste afspraak zijn, afhankelijk van de leeftijd van het kind, zowel ouders als kind aanwezig. Samen praten we over de dingen waar jullie tegenaan lopen. Met jullie toestemming zullen we ook de leerkracht/school benaderen om vragen te stellen, een observatie te doen of om een vragenlijst in te laten vullen. Soms is het nodig om aanvullend onderzoek te doen, bijvoorbeeld als we vermoeden dat er mogelijk sprake is van leerproblemen, ADHD of een autisme spectrum stoornis (ASS).

In het adviesgesprek praten we samen over wat er uit de onderzoeken is gekomen en welke behandeling passend is. Samen bespreken we of de daaruit voortvloeiende adviezen, aansluiten bij jullie verwachtingen. Behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ zal, afhankelijk van de ernst van de problematiek uit maximaal 12 gesprekken bestaan, met de mogelijkheid tot verlenging met toestemming van de verwijzer. In het begin van de behandeling stellen we gezamenlijk behandeldoelen op. Deze doelen beschrijven we in een behandelplan.

Laatst bijgewerkt: 23-01-2020

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   54001 Behandeling basis jeugd GGZ (incl. Observatie en Diagnostiek)

Specificaties

Soort aanbod 
  Met verwijzing 
Productcode   54001 Behandeling basis jeugd GGZ (incl. Observatie en Diagnostiek)
Vestigingen   Schoolstraat 14, 6641DC Beuningen GLD
Leefgebied Psychische gezondheid
Plaats Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Mook en Middelaar
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar) en Jongvolwassenen (18 tot 23 jaar)
Psychische klachten ADHD, Stress, Rouw, Hooggevoeligheid, Psychosomatische klachten, Hechtingsproblematiek, Trauma, Depressie, ADD, Angst, Autisme (spectrumstoornis), Slaapstoornissen, Gedragsproblematiek, Taal-/spraakproblemen, Paniekaanvallen, Posttraumatische stressstoornis en Hoogbegaafdheid
Locatie ondersteuning
Bij de zorgaanbieder
Gecontracteerde productcodes

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Beuningen GLD (Schoolstraat)
  Hoofdvestiging
Schoolstraat 14
6641DC Beuningen GLD
06-33704401
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving