Bekijk 18 organisaties

 • Zilverzorg

  Zilverzorg

   Met verwijzing 

  Zilverzorg is dé thuiszorgorganisatie in uw regio. Zilverzorg biedt o.a. huishoudelijke onderteuning aan binnen de WMO, maar u kunt ook op particuliere wijze hulp ontvangen.

 • Eefke Thuishulp

  Eefke Thuishulp

   Met verwijzing 

  Bij Eefke Thuishulp zorgen wij dat u een fijn thuis heeft. Dit doen wij door hulp in het huishouden en persoonlijke begeleiding te bieden met hart voor de zorg en passie voor ons werk. Hierdoor kunt u langer in uw eigen woning blijven wonen.

 • Zorgcentrum Huize Rosa

  Zorgcentrum Huize Rosa

   Met verwijzing 

  Zorgcentrum Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen.

 • Interzorg

  Interzorg

   Met verwijzing 

  Interzorg is een maatschappelijk betrokken onderneming en bestaat al vanaf 1987. De wortels van het bedrijf liggen in Oss. Inmiddels levert Interzorg thuiszorg in de regio Oss, Uden, Veghel, Rosmalen, Nijmegen en Wijchen.

 • OBG

  OBG

   Met verwijzing 

  OBG is er voor alle Nijmegenaren die actief en gezond willen leven en ouder worden.  We bieden zorg en huishoudelijke hulp als het even niet meer vanzelf gaat. En we organiseren veel activiteiten die u kunt vinden in de agenda bij www.obg.nu

 • Zorgassist B.V.

  Zorgassist B.V.

   Met verwijzing 

  Bij ZORGassist is iedereen welkom! Inwoners met een WLZ of WMO indicatie kunnen huishoudelijke ondersteuning van ons ontvangen, maar het is ook mogelijk om met een PGB of particulier hulp bij het huishouden bij ons in te kopen. 

 • Acteon Thuiszorg B.V.

  Acteon Thuiszorg B.V.

   Met verwijzing 

  Acteon Thuiszorg werkt op regionale basis met lokale mensen. Voor cliënt en medewerker is het van groot belang om te zorgen dat er continuiteit is in de dienstverlening en dat zorgcoordinatoren en planners direct bereikbaar zijn.

 • Buurtdiensten

  Buurtdiensten

   Met verwijzing 

  Wij leveren alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team, vanuit een professionele organisatie. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is, kijkt wat u zelf nog kunt en zoekt samen met u naar oplossingen.

 • STMG

  STMG

   Met verwijzing 

  U wilt uw leven zo veel als mogelijk zelf inrichten.  Het kan zijn dat dit niet makkelijk gaat door omstandigheden. Onze thuiszorg biedt u de mogelijkheid om uw leven zoveel als mogelijk voort te zetten zoals u wilt.

 • Vérian

  Vérian

   Met verwijzing 

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener? Vérian biedt u zorg dichtbij, innovatief en met een warm hart! Met een frisse kijk op zorg en een groot dienstenaanbod leveren wij zorg op maat.

 • Emile Thuiszorg B.V.

  Emile Thuiszorg B.V.

   Met verwijzing 

  Bij Emile Thuiszorg krijgt u niet zomaar iemand over de vloer. U krijgt een slimme, betrouwbare en enthousiaste student die wil meebouwen aan de hulp en zorg van morgen. Hierbij staat persoonlijke en kleinschalige hulp en zorg altijd voorop

 • Actief Zorg / Actief Huiszorg

  Actief Zorg / Actief Huiszorg

   Met verwijzing 

  Actief Zorg is een thuiszorgorganisatie die verzorging, verpleging, hulp in de huishouding en advies biedt waardoor mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Actief Zorg werkt daarbij met kleine teams in de wijk.

 • Thuiszorg INIS

  Thuiszorg INIS

   Met verwijzing 

  Als u hulp of steun nodig heeft, doet u een beroep op uw familie, vrienden of buren. Soms is dat niet meer voldoende en u wilt toch zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Thuiszorg INIS neemt dan graag het zorgstokje over!

 • Poetszorg, poetsen met een praatje

   Met verwijzing 

  Poetszorg is een door de gemeente gecontracteerde Wmo-partij voor huishoudelijke ondersteuning. Dat betekent dat iedereen met een ‘indicatie huishoudelijke ondersteuning’ voor Poetszorg kan kiezen.  

 • Thuiszorg ELELE

  Thuiszorg ELELE

   Met verwijzing 

  Huishoudelijke hulp

  Individuele begeleiding

  Dagbesteding

  Persoonlijke verzorging

  Wet Langdurige zorg