Bekijk 11 organisaties

 • Therapiepraktijk Andersomgaan

  Therapiepraktijk Andersomgaan

   Met verwijzing 

  Therapie praktijk voor kinderen en gezinnen die psychische, sociale of gedragsproblemen willen aanpakken door Andersom te gaan daarmee. De meeste mensen leren het meest door te doen. Dit kan via vaktherapie: speltherapie en dramatherapie!

 • STAPjeugdhulp

  STAPjeugdhulp

   Met verwijzing 

  STAP staat voor beweging, met elkaar een STAP zetten in de goede richting.

 • Kindertherapie de Giraf

  Kindertherapie de Giraf

   Met verwijzing 

  Kindertherapie De Giraf biedt kortdurende integratieve kindertherapie.

 • Praktijk voor muziektherapie

  Praktijk voor muziektherapie

   Met verwijzing 

  Praktijk voor muziektherapie biedt hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen bij wie sprake is van psychische en psychosociale problemen. U wordt geholpen door de eigenaar van de praktijk, Barbara Krantz.

 • Iriszorg

  Iriszorg

   Met verwijzing 

  Als (jong)volwassene kun je bij Iriszorg terecht met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Wij bieden trajecten voor verslavingsbehandeling, opvang, wonen en werk. Daarnaast bieden wij verslavingspreventie.

 • Pluryn Regio Nijmegen

  Pluryn Regio Nijmegen

   Met verwijzing 

  Pluryn ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn het uitgangspunt.

 • JOIN jeugd & ouders

  JOIN jeugd & ouders

   Met verwijzing 
  Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen terecht bij JOIN voor speltherapie, integratieve therapie, theraplay en traumagehandeling EMDR jeugd. Voor kinderen en jongeren die zich snel weer beter in hun vel willen voelen. Ook ouders welkom.
 • Danstherapie Praktijk De Fruitcentrale

  Danstherapie Praktijk De Fruitcentrale

   Met verwijzing 
  De Fruitcentrale is een danstherapiepraktijk voor jongvolwassenen en volwassenen. Individueel en groepsgericht, voor mensen met fysieke klachten en psychische klachten, die terug te zien zijn in het lichaam en in het bewegen.
 • Pactum jeugd- en opvoedhulp

  Pactum jeugd- en opvoedhulp

   Met verwijzing 
  Pactum biedt kinderen, jongeren en hun gezinnen hulp bij opgroeien en opvoeden. Zodat ‘thuis’ voor iedereen weer veilig wordt én blijft. We zijn een echte netwerkorganisatie.
 • Praktijk voor Beeldende therapie

  Praktijk voor Beeldende therapie

   Met verwijzing 
  Kim van Berkum, Praktijk voor Beeldende Therapie, is een kleine, vrijgevestigde praktijk in Nijmegen-Noord, voor kinderen, jongeren, en volwassenen die te maken hebben met sociaal-emotionele- en psycho-sociale problemen.
 • Praktijk Kind en Beweging

  Praktijk Kind en Beweging

   Met verwijzing 
  Praktijk voor Psychomotorische Kindertherapie en ouderbegeleiding