CHOLLY
CHOLLY
  Met verwijzing 
Productcodes:
02A03, 02A17, 03A03, 02A05, 02A20 meer...
Locatie:
Nijmegen

Veldstraat 7
6533CA 

Nijmegen
06 53 25 49 27
Bereikbaar: werkdagen

CHOLLY

WAAROM CHOLLY (zorgaanbieder) ?

 JIJ:

Ben jij 18 jaar of ouder? En denk of weet jij al dat je nu of voor langer hulp nodig hebt van iemand om verder te kunnen groeien en te kunnen leren? Gewoon een stukje begeleiding nodig hebt bij het plannen of organiseren van je dag, je week? Of hulp bij het uitvoeren van al die verschillende taken rondom op jezelf wonen (geldzaken, koken, wassen, dingen regelen, etc.) ? Misschien wil je wel een opleiding volgen of uitzoeken waar jouw talenten liggen? Of wil je meer durven of oefenen in het maken van contacten en mensen ontmoeten? Wil je beter begrijpen en ervaren hoe je die contacten kunt onderhouden? Misschien wil je graag (meer) werken of ervaring opdoen voor ander werk? Je wilt het beste uit jezelf halen en verder ontwikkelen?  

Wat jouw familie en vrienden ook ervan vinden of zeggen: jij wilt het beste uit jezelf halen, je wilt vooruit en niet stilstaan! Dan is Cholly misschien wel de juiste keuze! Cholly biedt individuele begeleiding, begeleiding groep/ dagbesteding voor jongeren en jonge volwassenen vanaf 18 jaar. Dat doen we al 10 jaar in de regio van Nijmegen.

En heb jij een met autisme verwante stoornis, of AD(H)D of een licht verstandelijke beperking? Of misschien een gedrags- of psychiatrische stoornis? Nou en, we nemen jouw ambities en wensen net zo serieus. Begeleiders van Cholly zijn goed vertrouwd met de thema’s en hebben jarenlange ervaring. (Vaak langer dan Cholly bestaat )

WIJ:

Wij geloven heel sterk in de talenten en mogelijkheden van onze cliënten. Vanuit onze YOT-methodiek en ons vertrouwen in jouw talenten en mogelijkheden kunnen wij steeds goede resultaten bereiken. De ervaringen van cliënten en de tevredenheid van partners, ouders, mentoren en gemeentes of zorgverzekeraars bewijzen dat.

Wij zijn er voor jonge vrouwen en mannen met een zorgindicatie (verzekeraar WLz) of beschikking (WMO) individueel/ groep en dagbesteding. Aan jongvolwassenen wordt ook woonbegeleiding geboden; persoonlijke verzorging wordt geboden wanneer jij als cliënt hier een hulpvraag hebt. Cholly heeft cliënten met een PGB of ZiN of een PGB –ZZP/ZIN-ZZP (binnenkort zorgprofiel).

Wij willen cliënten zó helpen dat zij zo zelfstandig mogelijk worden. Sociale en financiële redzaamheid bevorderen.

WAT en HOE

Samen met jouw eigen vaste begeleider van Cholly maak jij jouw (zorg)plan. Dus jíj bepaalt ook wat er in dat plan komt te staan: welke doelen, welke activiteiten en waar wil je beter in worden. Zelfstandig wonen en leven willen betekent zelf beslissen en dus óok zelf (mee) verantwoordelijk zijn. Daarom bespreek jij ook regelmatig met jouw begeleider of de doelen behaald worden (evalueren).  Je hebt toegang tot jouw individuele Cholly-portaal. Daarin vind je (digitaal) je zorgplan, evaluaties en alle belangrijke documenten die over jóu gaan.

EN:

 • Wanneer betaald werk als doel niet mogelijk is, zoeken we met jou naar vrijwilligerswerk en zinvolle dagbesteding;
 • We stimuleren en helpen je om mee te doen aan activiteiten in jouw wijk of buurt;
 • Maatwerk dichtbij is mogelijk omdat directie en begeleiders contacten in de wijken houden;
 • Cliënten komen bij Cholly via-via (mond tot mondreclame van huidige cliënten). Of via de Sociale Wijkteams die al jaren ervaringen hebben met Cholly. Of via collega’s van een (grotere) zorginstelling die ons benaderen vanwege de kleinschaligheid en onze aanpak.  

WAAROM ZOU JE VOOR CHOLLY KIEZEN?

Dat kun je het beste vragen aan onze cliënten, want als die niet tevreden zijn dan willen we dat weten en dan horen we dat ook! Natuurlijk kun je voor een kort gesprek of afspraak contact opnemen met Mattijs Broeders (oprichter en directeur Cholly).

In januari 2018 hebben wij een kort tevredenheidsonderzoek (CTO) laten doen onder onze (volwassen) cliënten. Enkele bevindingen hieruit:

 • Cliënten zijn van mening dat begeleiders hen helpen in geval van problemen. Ook vinden zij dat begeleiders hen helpen door adviezen te geven.
 • De meeste cliënten vinden dat de begeleiders goed luisteren naar wat een cliënt vertelt of vraagt. Omdat 8% het oneens was of geen mening gaf vinden wij dit wel punt van aandacht voor het dagelijkse werk.
 • Bepaalt de cliënt inderdaad samen met begeleider de doelen en acties in zijn of haar zorgplan?  De meesten bevestigden dat dit zo gebeurd is of gebeurt. Dat is plezierig om te weten.
 • Alle cliënten weten hoe ze een klacht of wens kunnen bespreken bij Cholly (klachtenprocedure).
 • Op eén na zouden cliënten zeker Cholly bij andere mensen met een hulpvraag aanbevelen. Dat is als een compliment voor directie en begeleiders te interpreteren. Fijn te weten.
 • Als rapportcijfer gegeven tussen 1 en 10.- kregen we een 8,5 gemiddeld. Het laagste was een 7 en het hoogste een 10.

Cholly werkt samen met de volgende onderaannemers:

- De Meester Included
- Dennis van Vooren
- Esther Rensen
- Fredriek Hindriks
- Kaatje Daanen
- Korink Coaching en Begeleiding
- Leijser Coaching & Counseling
- Living in Harmony
- Skill'ness
 

Laatst bijgewerkt: 25-05-2020

Specificaties

KvK
AGB WMO  98099013
AGB Jeugd 
Telefoonnummer 06 53 25 49 27
Website  Website
Aantal werknemers
0-10
Gecontracteerde productcodes
 •   02A03 Reguliere begeleiding volwassenen
 •   02A17 Reguliere begeleiding in een groep volwassenen
 •   03A03 Persoonlijke verzorging volwassenen
 •   02A05 Specialistische begeleiding volwassenen
 •   02A20 Specialistische begeleiding in een groep volwassenen
 •   07A03 Dagbesteding volwassenen
 •   02A21 Casemanagement volwassenen
 •   08A03 Vervoer dagbesteding en kortdurend verblijf

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Nijmegen (Veldstraat)
  Hoofdvestiging
Veldstraat 7
6533CA Nijmegen
06 53 25 49 27
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Diensten