NultotZes Psychotherapie
NultotZes Psychotherapie
  Met verwijzing 
Productcodes:
45A55, 54001 en 54002
Locatie:
Wijchen

Rietdekker 23
6603JV 

Wijchen
0641729212
Bereikbaar: werkdagen

NultotZes Psychotherapie

NultotZes Psychotherapie is er voor het jonge kind en de ouder(s). Mw. H.M. Jonker (Hetty) biedt diagnostiek en behandeling binnen de GB-GGZ en S-GGZ voor ouders en verzorgers met de baby, peuter of kleuter. Daarnaast werkt zij in opdracht voor instellingen en biedt zij scholing en intervisie voor professionals.

Behandeling vindt meestal plaats in de vorm van ouder-kind spelsessies afgewisseld met gesprekken met de ouders. Bij oudere kinderen vanaf vier jaar is ook individuele speltherapie mogelijk. Systeemtherapie met het hele gezin kan helpend zijn. EMDR behandeling bij preverbaal trauma is mogelijk. Ook kunt u bij mij terecht voor behandeling van selectief mutisme. 

Het kan ook fijn als iemand een tijdje meekijkt met jou en je kind om te snappen wat er aan de hand kan zijn. Waarom doet je kind zo? Waarom lukt het niet om mijn kind gerust te stellen, te kalmeren, te sturen, plezier te hebben?

 

Samen met de andere praktijken voor GGZ Jeugd in Nijmegen, Wijchen en Beuningen ontwikkelen we een behandelaanbod voor de baby, peuter en kleuter: praktijk Sentio en Kruip. Er vindt regelmatig intervisie plaats. Voor kinderpsychiatrisch onderzoek of medicatie consulten wordt samengewerkt met Karakter en Rebis. 

Ik werk graag samen met IMH gespecialiseerde vaktherapeuten die vanuit beweging of muziek een nonverbale werkwijze behandeling kunnen bieden, zoals Barabra Krantz of Eefje Prins Tonnaer. Met psychotherapeuten die met volwassenen werken in tijden van zwangerschap of na de bevalling vindt afstemming plaats.

 

Laatst bijgewerkt: 03-02-2020

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0641729212
Website  Website
Aantal werknemers
  0-10
Gecontracteerde productcodes
  •   45A55 Casemanagement Jeugd
  •   54001 Behandeling basis jeugd GGZ (incl. Observatie en Diagnostiek)
  •   54002 Specialistische jeugd GGZ (incl. Observatie en Diagnostiek)

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Wijchen (Rietdekker)
Rietdekker 23
6603JV Wijchen
0641729212
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving