Vergelijk 8 organisaties

Hier vergelijk je eenvoudig de organisaties in jouw omgeving.

 • Stichting de Driestroom						in Nijmegen

  Stichting de Driestroom in Nijmegen

  Met verwijzing 

  Bij Driestroom mag, kan en leert iedereen leven met zijn beperking. Driestroom biedt zorg voor diverse doelgroepen met specifieke problemen.

  Productcodes:
  45A65 Ambulante Behandeling J&O J-LVG , 45A04 Reguliere begeleiding jeugd, 45A05 Specialistische begeleiding jeugd, 41A03 Dagbehandeling jeugd (intersectoraal) inclusief vervoer, 40A04 Verzorging en begeleiding jeugd...
  Vestigingen:
  41
 • Iriszorg						in Nijmegen

  Iriszorg in Nijmegen

  Als (jong)volwassene kun je bij Iriszorg terecht met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Wij bieden trajecten voor verslavingsbehandeling, opvang, wonen en werk.

  Vestigingen:
  19
 • Leger des Heils W&G Gelderland						in Nijmegen

  Leger des Heils W&G Gelderland in Nijmegen

  Met verwijzing 

  Leger des Heils Gelderland is er voor mensen die kampen met veel problemen op meerdere gebieden. Onze aanpak is gericht op herstel van het gewone leven.

  Productcodes:
  02A05 Specialistische begeleiding volwassenen
  Vestigingen:
  13
 • Onder de Bomen						in Nijmegen

  Onder de Bomen in Nijmegen

  Met verwijzing 

  Onder de Bomen biedt wonen met begeleiding, gesteund wonen, dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen en gezinnen die hun leven zo zelfstandig mogelijk willen vorm geven. Ons uitgangspunt is dat ieder mens zich wil ontwikkelen.

  Productcodes:
  45A05 Specialistische begeleiding jeugd, 02A05 Specialistische begeleiding volwassenen en 07A03 Dagbesteding volwassenen
  Vestigingen:
  6
 • Stichting Prokino Zorg						in Nijmegen

  Stichting Prokino Zorg in Nijmegen

  Prokino Zorg biedt jeugdhulp in de vorm van ambulante begeleiding, leefgroepen, gezinshuizen en kamertraining. Prokino Zorg kenmerkt zich als laagdrempelig, toegankelijk en betrouwbaar. Wij hebben locaties in Nijmegen en Velp.

  Vestigingen:
  3
 • Pluryn Regio Nijmegen						in Nijmegen

  Pluryn Regio Nijmegen in Nijmegen

  Iedereen doet zoveel mogelijk mee in de samenleving. Heb je daar ondersteuning bij nodig? Kom dan eens met ons praten. Pluryn is er voor mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Bijvoorbeeld een...

  Vestigingen:
  1
 • Woonzorgnet						in Arnhem

  Woonzorgnet in Arnhem

  Met verwijzing 

  Woonzorgnet is een middelgrote zorgaanbieder die in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ indicatie ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle dagbesteding.

  Productcodes:
  02A03 Reguliere begeleiding volwassenen
  Vestigingen:
  8
 • JADOS						in Arnhem

  JADOS in Arnhem

  Met verwijzing 

  Mensen met autisme kunnen net als ieder ander een succesvolle maatschappelijke carrière hebben, mits er op de belangrijke domeinen wonen, studeren en werken, in de verschillende levensfases de juiste dosis begeleiding is. JADOS biedt deze.

  Productcodes:
  02A05 Specialistische begeleiding volwassenen, 02A20 Specialistische begeleiding in een groep volwassenen en 02A03 Reguliere begeleiding volwassenen
  Vestigingen:
  2

Aangesloten gemeenten

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Nijmegen
Gemeente Wijchen